Українські політики йдуть слідами Геббельса? Брехня як спосіб існування українських політиків.


Брехня, повторена тисячу разів, стає правдою? Українські політики йдуть слідами Геббельса.

Слухаю виступи Порошенка на зустрічі зі спортсменами, читаю коментарі Ірини Геращенко, Зоряна Шкіряка, Антона Геращенка і ще і ще раз думаю, що доктрина Геббельса в українському політикумі впала на благодатний ґрунт. Так всебічно втовкмачувати брехню населенню можуть тільки люди, які абсолютно впевнені, що їх слухачі, глядачі чи читачі є круглими недоумками і зовсім не можуть побудувати причинно-наслідкові зв’язки у подіях.

Одну і ту саму брехню представники нашого політичного кубла ( іншої назви, думаю, вони не заслуговують) шиплять на різний лад, але з тим самим змістом: було порушено закон. Ці політики хапаються за слово “закон”, коли йдеться про когось, хто не з їхнього кубла. Пам’ятаєте, як Янукович, коли ще тільки балотувався у президенти, сказав при включеному мікрофоні:”Почему єті казли не расходятся?”, чи щось подібне?

І для цієї влади ми також є “казли”, які їм заважають жити. І закон застосовується в Україні тільки для”казлів”. А свої можуть грабувати, вбивати, розчленовувати Україну, принижувати українців, посилати безкарно синів України на вірну смерть.

Не знаю, чи це правда, що кажуть, що Порошенко читає у інтернеті відгуки про його діяльність. Ну якщо не читає він, то хтось усе ж читає. Думаю, що той, хто читає і доповідає, помітив, що у ці дні з фейсбуку аж дим йде, і до українських політиків стільки ненависті висловлено, що дивно, що Україна ще не запалала. І якщо наші політики усе ж таки є гуманоїдами, вони не можуть не відчувати того ступеню огиди, нетерпіння, ненависті, неприйняття і несприйняття, яке вони викликають у українців. І я не знаю, як вони після цього можуть виходити до людей, щось їм говорити. Я, коли отримую критичні зауваження на мої дописи, розстроююсь. Навіть тоді, коли знаю, що дехто з моїх критиків отримує за критикування гроші.

Іноді складається таке враження, що наших обранців після кожних виборів збирають у якомусь місці і хтось( напевно головний обранець) каже: “ З цього моменту ви звільняєтесь від совісті, моралі, співпереживання, обов’язків перед обранцями, від виконання закону, від почуття патріотизму, від усього людського”. І наші обранці дуже швидко засвоюють урок, і їм вже не соромно ні за що. Вони вже живуть у іншому ніж українці світі, і це їх абсолютно влаштовує. Єдина їхня задача полягає у тому, щоб більше ніколи не повернутись у світ звичайних українців.
Так що не тільки Путін черпає натхнення для своїх планів у німецьких політиків, наші небожителі схожі на Путіна. Ну, ясно, вони ж з того самого тіста зроблені, з т антиукраїнського.

І накінець. Думаю, що спеціалісти, які допомагають Порошенку вибудовувати його образ, надто вже переоцінили силу посмішки Порошенка. Напевно, вони його запевнили у карколомності його посмішки. Значно переоцінений, на мій погляд, і улесливий тембр голосу. Українці вже не немовлята, які потребують таких пестощів. Пестощі застосовуються в іншому місці і при інших обставинах.

Українці ж потребують змін. І негайно

Нет комментариев