Деолігархизація = демонополізація


Якщо вже ті, хто називає себе опозицією, виводять людей на вулиці, на протестні акції, то їх цілі, їх заклики повинні бути направлені не на косметологічний ліфтінг влади, а на кардинальну зміну діючої в Україні антисоціальної олігархичної системи суспільно-економічних відносин.
Тільки зміна цієї системи дасть можливість цивілізованого розвитку України.
Будь-яка олігархична система базується на монополізації провідних галузей економіки держави, та знищенні конкуренції в соціальному, та економічному середовищі.
Зруйнуй монопольне становище олігархату в Україні, дай розвиватись здоровій конкуренції, і наша країна піде шляхом розвинених держав.
Тому, головне завдання наступної генерації влади: демонополізація економіки, зміна структури бюджетоутворюючих галузей економіки, що дасть можливість значного її зростання, та впровадження справедливого принципу розподілу результатів зростання державної економіки.
Це – ті цеглинки фундаменту майбутньої України, що зроблять її економічно потужною, та соціально розвинутою.
І, якщо в Україні є сили, які позиціонують себе, як опозиція до діючої олігархичної системи, то починати вони повинні з реальних кроків по демонополізації економіки.
А, для цього в країні є реальний законний інструмент – Антимонопольний комітет України, який наділений всіма необхідними повноваженнями.
Ви – опозиція? Вимагайте від влади передати вам контроль над АМКУ.
Не погоджуються? Виводьте людей на вулиці.
Ми об’єднаємося, та багатомільйонно підтримаємо.
Якщо, ви цього не робите, а пропонуєте штукатурку влади, то ви – не опоненти, а конкуренти за владу. В тій самій олігархічній системі.

Нет комментариев