Кого ми, українці бачимо наступним Президентом?


Я не знаю, можливо хтось засмутиться, хтось зрадіє, але давайте виходити з того, що дострокових виборів ані Парламенту, ані Президента не буде.

До цього не готові ні внутрішні, ні зовнішні сили. У внутрішніх немає достатньої підтримки і ресурсів, у зовнішніх немає бажання дестабілізувати ситуацію. Для них важливо, щоб все без потрясінь увійшло в стандартні законно-часові рамки.

Якщо це прийняти, як факт, то очевидно, що потрібно готуватися до виборів і Президента, і Парламенту в 2019-му році. Саме в такій послідовності. І, від виборів Президента дуже сильно залежатимуть вибори в Парламент. На фігуру Президента будуть орієнтуватися основні політичні сили.

Тоді, питання: кого ми, українці бачимо наступним Президентом?

Когось з колоди надокучливих конкурентів за трон? Які, вочевидь, нічого не збираються міняти, і продовжать антисоціальну політику своїх попередників.

Або, когось нового, який, нарешті, перестане сприймати Україну, як своє особисте господарство, а українців, як дешеву обслугу. І, який поведе нашу країну сучасним цивілізованим шляхом.

Вибір нашого майбутнього, вибір шляху розвитку України залежить від нас. Від нашої готовності включити мізки, визначити, що важливо для нас, і, від готовності відстоювати свій вибір.

Включатися потрібно вже сьогодні. Інакше, черговий раз, просеремо свій шанс.

Нет комментариев