З дитиною Порошенко вже повоював. Що далі?


З дитиною вже повоював. Що далі?

Всі організми, навіть найпримітивніші, живуть за якимись законами. З тих пір, як людина відділилась від тварини, закони почали ускладнюватись. У монголів до тепер вважається гріхом мочитись на вогонь. За часів Чінгізхана за такий вчинок карали на смерть. Коли я маленькою плювала на вогонь, мама мене застерігала, що з-за цього мені на обличчі з’являться болячки. Думаю, що шанобливе ставлення до вогню дійшло до нас з глибини віків. Це, напевно, один з перших людських законів.

Пізніші закони диктували людям, яких тварин вбивати для споживання і як робити так, щоб тварини меньше страждали. Обрізання чоловіків у теплих країнах уберігали їх від хвороб. Цей закон вже стосувався гігєни тіла. Жінок породіль у Грузії селили далеко від родини до тих пір, поки вона припинить кровити. А церква ввела закон, який, думаю, давно пора відмінити, як дискримінуючий, про те, що жінка під час менструаціі не має права заходити до церкви. Сучасні засоби гігієни вже не створюють оточуючим незручності від функцій жіночого організму. Християнські заповіді піднялись ще на більш складний щабель і вже регламентували правила життя для людського суспільства. А французи взагалі додумались до того, що свобода однієї людини закінчується там, де починається ніс іншої людини.

Якби люди жили за цими перевіреними віками правилами, то багато людських життів були б врятовані.

Кілька днів тому ми не святкували сторіччя жовтневого перевороту. Банда, яка прийшла до влади після перевороту, почала відміняти ті закони, які вважались непорушними. У царській Росії діти не мали права писати до суду заяви на батьків. Тільки вбивство дітей батьками вело до покарання. Діти зобов’язані були шанувати батьків. Радянська влада відмінила закон шанобливого ставлення до батьків і зробила героєм зрадника родини Павліка Морозова, зробила героями брехунів, як Стаханова, на рекорд якого працювала ціла бригада, зробила героїнею Зою Космоде’янську, яку вбили селяни за те, що вона за наказом радянських військових спалювала хати селян. Те, до чого людство йшло віками, людські виродки, які прийшли до влади, відмінили. Радянська влада відмінила порядність, професійність, чесність, відмінила совість, правосуддя.

Україна намагається стати демократичною державою. Наші урядовці понапідписували купи різних законів, які наближають наше законодавство до законодавств цивілізованих країн. Наші очільники зовнішньо дуже схожі на європейців, дехто навіть англійською вільно розмовляє і також знає, що коли приходять гості, шампанське треба охолодити, чого не знала бідна Проня Прокопівна. Але комуністично- комсомольскі можновладці продовжують традиції тієї банди, яка захопила владу у Петербурзі сто років назад.

Совість, честь, порядність, правосуддя, патріотизм — це тільки слова, які вони повторюють так само часто, як у церкві повторюють Отченаш. Наші можновладці змогли відмінити закони еволюції і розвиваються у зворотньому шляху. Все, що робить президент, веде Україну до хаосу, до дроблення, до знищення: міністерство оборони не обороняє, а грабує і вбиває, правосуддя звільняє вбивць і ув’язнює захисників. Народ недоїдає, а державні службовці щодня багатіють, поліцейські служать владі, а не українцям.Телеканали замість давати об'єктивну інформацію, займаються маніпуляцією. Опозиціонеру Саакашвілі не дають можливості донести свою точку зору до суспільства.

А те, що влада робить з опонентами, взагалі у голові не вкладається: людей вбивають, тримають у в’язницях. Мітинги глушать. Автобуси зупиняють. Порохоботи повиростали як гриби після дощу.

Але ницості влади немає межі Сьогодні влада вже почала воювати з дитиною. Путін виставляв перед зеленими чоловічками жінок та дітей. Але ж Путіну вже ніхто не дивується.Він же виріс серед бандитів у ненормальній сім'ї. І з Путіним навіть після цього будуть спілкуватись, тому що газ, тому що ядерна зброя, тому що природні ресурси, тому що бояться, тому що Росія вже давно зайняла своє місце на мапі. Хоч заткавши ніс, але будуть. А нашому путінському послідовнику, який вже з дитиною воює, цього ніхто не пробачить. Як це гидко: так боятись опонента, що вже геть з глузду з’їхати. Замість того, щоб достойно вести себе, боротись цивілізовано, робити такі неприглядні речі, нечоловічі вчинки.Біда у тому, що українці стабільно приводять до влади людей, які ніколи у особистому житті не знали, як виглядає порядність.

Як після цього Угорщині та Польщі ще щось не вимагати, не диктувати? Хіба маючи такого президента, таких депутатів, таких суддів, хтось може з повагою ставитись до України, до українців?

Гидко. Соромно.

Порошенко з його Луцечихою, з його сином, який дружить з дітьми російських олігархів, з другим сином, який одружений з росіянкою, з його блоком, з друзями- олігархами відмінили закони, які людство створювало довгі віки. Україна наблизилась до хаосу.

Сподіваюсь, що українці зуміють побороти хаос, сподіваюсь, що наші військові будуть мужніми не тільки на фронті, не тільки будуть сміливими у окопах. Не можна зупинятись на півдорозі: змія треба добити, вірніше двох зміїв: всередині і зовні.

Якщо ж ні, то поляки вже знають, що з нами робити: ополячувати. Процес набирає обертів. Чи спроможуться українці зупинити процес?

Нет комментариев