Дресирування Путіна




У цій драматичній корейській кризі мало схожого на Карибську кризу, яка поставила мир на межу світової ядерної війни, але багато схожого на голлівудські блокбастери.

Американський президент Трамп легко змішує жорсткі удари з розкішним блефом та готовністю до цинічних угод. Він сам чудово використовує путінську тактику поєднання невизначеності та несподіванки удару.

Так само як і у Путіна американський президент легко змінює загрози з ласкою супротивника. Кремль уже не знає, коли слова у Трампа розходяться зі справою.

Але головне для нас те, що американський президент Трамп відмовився домовлятися з Путіним про Україну та запропонував йому спочатку вирішити низку нескладних геополітичних завдань в інших частинах світу.

Насправді, Трамп відволікає увагу Путіна від України. І що далі від нас, то краще – Сирія, Афганістан, Північна Корея. А на черзі під роздачу у Трампа потрапить ще група союзників Кремля – Венесуела, Куба чи ще хтось. А потім розпочнеться наступне коло страждань союзників та маріонеток Кремля.

Американский президент Трамп дрессирует Путина, прежде чем начать с ним серьезный диалог.

Тому щоразу дії Трампа для президента Путіна будуть все більш публічними, принизливими та болючими.

Нет комментариев