Спорт та благодійність: одна мета заради маленьких сердець




Що може бути більшою мотивацією, ніж допомога маленьким дітям.

Уже 26й рік поспіль в Києві проводиться благодійний забіг «Пробіг під каштанами», метою якого є зібрання коштів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, в якому кожного року рятують тисячі маленьких сердець.

Цьогоріч мені пощастило стати частиною цього неймовірного заходу.



Спочатку я хотіла втілити свою мрію в життя, довести собі, що зможу подолати дистанцію, прийняти учать в якомусь забігові, але коли в пошуках я натрапила на «Пробіг під каштанами», — це стало чимось більшим для мене.

Коли розумієш, що якийсь момент ти стаєш прикладом для наслідування здорового способу життя, що незначний грошовий внесок спасе в один день мамину доню чи синочка, якого вона так довго чекала, — тоді все змінюються.

Ти відчуваєш прилив таких емоцій, які наповнюють тебе з ніг до голови.



І тоді як біжиш серед тисячі таких як ти, ці 4,900 км стать маленькою формальність. Ти рухаєшся вперед і бачиш перехожих, які щиро посміхають, знімають, фотографують, в цей момент в душу закрадається поки крихітна надія – мої дії зараз, можуть стати прикладом, і ось цей незнайомець, що сьогодні стояв осторонь, можливо завтра почне бігати для свого блага, а в наступному році він буде мчати поруч з тобою заради маленьких сердець.

Нет комментариев