Роки страхового стажу на продаж?




Гройсман зі своїм соцполітруком Ревою виставив на продаж роки страхового стажу, яких не вистачає для виходу на пенсію, один рік торгують за 19 657 грн! (і це в країні, де за даними ООН 63% є бідними)… При цьому коєфіціент ваги одного року страхового стажу зменшено з 1,35 до 1,0, що призводить до зменшення розміру пенсій на 30%!!!

Друзі, для тих хто досяг передпенсійного віку нагадаю, що після пенсійної псевдореформи починаючи з 1 січня 2018 року право на призначення пенсії за віком після досягнення 60 років мають особи за наявності страхового стажу не менше 25 років. При цьому з 1 січня 2019 року мінімально необхідний стаж щороку збільшуватиметься на рік до досягнненя 35 років, що відповідатиме пенсійному віку 65 років (За аналогію, в Росії теж підняли пенсійний вік до 65 — проти чого зараз активно протестують).

Причому, зверніть увагу, як наші окремі «експерти» і журналісти моралізують і невдало кепкують про те, що в Росії Путін і Медведєв підвищили пенсійний вік до 65 років. А реформа Гройсмана-Порошенка зробила те ж саме, тільки в прихованому вигляді!

1 комментарий