ВОНИ та МИ


Насправді, ВОНИ знають, що доля України сьогодні вирішується не всередині нашої країни, а ззовні.
Хто з НИХ буде наступним Президентом вирішуємо не ми українці, а ті, до кого наші майбутні кандидати їздять на праймеріз. Хтось їде до Штатів, хтось до Брюсселю, а хтось і до Кремля. І від того, хто з цих центрів світової геополітики переконає інших, залежить, чий кандидат очолить Україну.

Так було за часів пізнього Кучми, коли йому чітко вказали передати владу. І він пошуткував над всією Україною, запропонувавши політичних фриків – проросійського Януковича, та проамериканського Ющенка.
Так було, коли Янукович своєю бездарною та шахрайскою політикою дістав америкосів, та його турнули за нашою допомогою.

Так було, коли у 14-му році потрібно було миттєво знайти того, хто зможе стати зручним очільником нашої держави, та швидко сформувати вертикаль влади. Найбільш зручним виявився Порошенко, який переконав кураторів у своїх можливостях, та готовності уважно слухати.

Так буде і зараз, коли всі потенційні кандидати у Президенти України пройдуть праймеріз серед кураторів, і в кінці кінців, буде вибрана компромісна фігура, яка влаштує усі сторони. Іншим кандидатам дадуть вказівки створювати конкурентний фон, але не заважати.

А потім, цей, не наш вибір, закріпимо ми, українці. За рахунок маніпулятивних технологій, гречки, яку так люблять наші бабусі, та вдосконаленого вміння рахувати голоси виборців.
А ми знову будемо дивуватись,- хто ж цього Кандидата вибирав?

І так буде доти, допоки наше суспільство не подорослішає. Поки ми не станемо більш соціально зрілими, відповідальними за себе, та за свою країну. Але, скільки ще років пройде, та хто цей шлях очолить? Велике питання…

Папуасами завжди маніпулювали брязкітками…

Нет комментариев