Лоукости треба цінувати


Ми швидко звикаємо до всього гарного, сприймаємо як даність і перестаємо це цінувати.

І це стосується всього. У тому числі такої штуки як лоукости. Я звик, що майже скрізь у Європі можна полетіти за копійки. Коли поїхав у відпустку до Казахстану, вирішив подивитися, куди з їхньої столиці можна на пару днів поруч, навіть в межах Казахстану, дешево злітати, щоб розширити горизонти. Виявилося, що нікуди. Мінімальна ціна квитка — 300-400 доларів. На найбільш популярному напрямі Нур-Султан-Алмати — 200 доларів. Короче, так жити не можна.

І тому те, що до України зайшли лоукости — це мега крута штука, яку маємо цінувати і захищати. Тому що це свобода нашого пересування країною і світом за адекватну ціну і захист від авіамонополій. І важко уявити, скільки опору наших місцевих монополістів та рєшал довелося зламати, щоб їх сюди завести.

А те, що в Україні створили свій лоукост — це вогонь і любов. І що мене вразило найбільше — що створений цей SkyUp не так як це зазвичай буває в Україні — візьмемо мотлох і нехай людішкі терплять, а цивілізовано — нові літаки, стильний дизайн, стюарди і стюардеси з посмішками, реально низька ціна.

Короче, вип’ємо за лоукости! Тобто за свободу руху, свободу нових вражень і досвіду за копійки.


Нет комментариев