Якою має бути справжня жінка?




Нещодавно я слухала вебінар психолога про те, якою має бути ЖІНКА, щоб заволодіти будь-яким самцем. Назва мене вже збентежила))

З важким поглядом психолог твердила: «Не будь давалкою, залишай загадку, показуй свою затребуваність, тощо».

Ну, невже є один рецепт, який відповідає ідеальній жінці? Смаки різні, і ми різні.

Усі маркетингові "ідеали" спричиняють лише невроз, почуття неповноцінності та гонку за міфом райського щастя.

Жінка, як і чоловік, буде гідним партнером, якщо:

Людина гармонійно поєднує у собі як жіночі, так і чоловічі прояви. У кожному з нас є двостатеві прояви. Увага! Кожна людина має свою індивідуальну пропорцію, тут немає шкали норми. Але відхід від свого вродженого балансу спричиняє дисбаланс особистості.

Людина набула своєї індивідуальності. Вона відокремилася від батьківських постатей. І тепер не шукає замінник матусі чи татуся у партнері.

Людина навчилася приймати відмову, неможливість на щось вплинути. А також приймати іншу особу зі своїми бажаннями, неврозами та страхами. І тут потрібен час і воля, щоб два абсолютно різні всесвіти знайшли точки дотику.

Людина знає свої емоційно заряджені тригери, які провокують реагувати на подразники.

Людина навчилася говорити про свої потреби, права, почуття. Вона чітко тримає особисті межі, але при цьому не ховається за мовчанням, образою, тіканням.

Неможливо стати «справжньою»,«правильною» або "ідеальною" жінкою.
Але можна працювати над тим, щоб стати усвідомленою особистістю. Людиною, яка не намагається прогнутися і змінити себе до невпізнання. А розуміє себе, свої бажання та потреби. Має чітке уявлення про те, чого хоче від стосунків.

Нет комментариев