Без міцної економіки нема сенсу мріяти про розвиток нації


Друзі заперечують мені:

Не може бути Національною метою економічний розвиток держави. Не може Національною Ідеєю, яка повинна об’єднати українців, бути ідея — «Багата держава — заможні українці».

Національна Ідея, що має на меті об’єднати українців, та привести у спільне майбутнє, повинна базуватись на освіті, культурі, досягненні миру, обороні держави, суверенітеті…
Т
ак, погоджуюсь, нам все це необхідно для розвитку нації, та держави.

Але, сьогодні, це для нас недосяжне. Бо, ми бідні. І, саме це нас роз’єднує. А, не штучно створені політиками культурні, духовні, релігійні, та ментальні конфлікти.

Не досягти нам миру в країні, якщо вона не буде в змозі дати відсіч зовнішньому агресору. А, це може тільки та держава, яка може побудувати потужну Армію, та потужний оборонний комплекс. На базі міцної економіки.
Не зможемо створити сучасну освіту, науку, та культуру. Бо, на це необхідні великі гроші. Які є наслідком розвиненої економіки.

Економіка держави Україна – це фундамент, без створення якого нема сенсу мріяти про розвиток нації. Так, це, дійсно, необхідна умова створення цивілізованої України. Достатні умови стануть наслідком.

Нет комментариев