Реінкарнація совка не відбувається просто так, сама по собі. Цьому є цілком конкретна причина




«Кролі» Данилець і Мойсеєнко вчора на 112-му активно вибілювали себе і обґрунтовували, що їм можна і треба дозволити концерти в Україні: «Во всех обвинениях в наш адрес нет практически ни слова правды. Мы никогда не жили в РФ, никогда с 2013 года не работали в Крыму – ни частные мероприятия, ни концерты. Мы никогда не поддерживали, как там говорится, оккупацию Крыма. Мы никогда не поддерживали эскалацию взаимоотношений.… А далее блокируются наши концерты, дальше нехорошие люди, которые это всё придумали, делают всё. Вот, например, по Крыму – мы действительно, с 2013 года там ни одного выступления или концерта, даже не отдыхали там. Но кто-то для чего-то запретил. Ленин, партия, комсомол».

Що, так сутужно з грошима, що треба чимшвидше повернути собі бодай український ринок шоубізу?

Але це особисті проблеми «кролів». В нас же проблема ширша: чи не щодня відбуваються спроби агресивної совковізації культурного, історичного, інформаційного простору України.

Ядуча атмосфера глибокого й смердючого совка вже майже рік хвиля за хвилею накочується на нас і відступає – поки відступає. Проте дедалі міцнішає відчуття, що ми тим гівном залиті вже майже по горло, воно лиється нам у вуха й заливає горло.

І ми всі розуміємо, що ця реінкарнація совка не відбувається просто так, сама по собі. Цьому є цілком конкретна причина.


Нет комментариев