На тлі рафінованості "професійних політиків" Зеленський для пересічного виборця залишається "своїм"


Чому Зеленський впевнено тримає лідерство й перемагає всіх кандидатів один до чотирьох (75% на 25%), згідно з дослідженням Рейтингу, яке вже всі рознесли по ФБ, як брехню по селі, було наглядно продемонстровано сьогодні.

Можна по різному відноситися й справедливо критикувати його, що і я роблю регулярно.Та він залишаться щирим, а ореол справжності навколо нього не розвіюється. На тлі рафінованості та штучності інших «професійних політиків» він для пересічного виборця залишається «своїм» — він злится, захоплюється, обурюється, жартує, але він не зверхній. Зверхність — це те, що не пробачають, як пролетарсько так і націонал-демократично налаштовані українці. Це те, що не пробачили й Порошенко.

Сьогодні він єдиний відповідає тому уявленню та якості, яка була задана останніми виборами. На тлі двох полярних опозиціонерів Медвечука та Порошенка підсилених власними медіахолдінгами — він для виборця взагалі виглядає як безальтернативний.

Мати такий безпрецедентний рівень підтримки через рік — це найголовніший його успіх й значний потенціал. Поруч з тим, інструментів для його утримання та реалізації у нього скорочуються. Також, неухильно танутеме основний ресурс політика — час.

P.S. Оце «я людина» й перерва на попісяти дасть лише плюс для його рейтингу.

Нет комментариев