Приємно чути на плівках не черговий викривальний матеріал про взяті хабарі, а навпаки - про невзяті




Вже котрий день спостерігаю інфо атаки на Криклія, тепер взялися за очільника «Укравтодор» Кубракова.

Дороги завжди були бездонним кладязем корупції, де точно не пахло боротьбою «світла з темрявою» — тільки переросподіл ресурсів. Тому не заглиблювався в тему, щоб не лити воду на чийсь корупційним млин. Та тут трапилося нечуване.

Мені стало цікаво розібратися глибше. Й не тільки тому, що я хочу якісних доріг, хотів і раніше, а саме після стріму Sergii Ivanov, якому довіряю у такого роду питаннях. Почув там записи з плачем ярославни від Гриненка (керівнтк ГО «Українська дорожня асоціація» та екс-помічник нардепа Герасімова), що не виходить домовитися з Кубраковим. Що схеми відпрацьовані роками — рухнули, відправила змінили. Що всі керівники «Укравтодор» брали хабарі, а тепер йому не вдається домовитись. Що він буде замовляти матеріали і збивати очільників Автодору поки не прийде той, що буде з ними «працювати».

Бридко, але круто. Приємно чути на плівках не черговий викривальний матеріал про взяті хабарі, а навпаки — про невзяті. Прикро вразила у всьому цьому роль БігусІнфо, сподіваюся вони дадуть свою реакцію.

Не знаю як буде далі, чи система не зіжре Кубракова, перш за все із середини, але початок хороший. Якщо система проти нього, то готовий писати цей пост. Тим паче, що по дорозі Запоріжжя-Маріуполь я їздив два роки тому і зараз. Вірніше, тоді повз, а тепер їздив.

Нет комментариев