Те, що вчинило ДБР у музеї, лише дасть підставу адвокатам Порошенка розвалити цю справу у суді


В Україні має нарешті запрацювати Закон. Із владною топкорупцією як головним ворогом правоохоронні органи повинні боротися жорстко і принципово!

Офшори-гаманці політичної корупції відомі вже давно. І про вивезені картини, і про почесне консульство на Сейшелах та відомого розкрадача Гладковського, і докази інших зловживань я кілька років тому передав до Міністерства юстиції США та Генпрокуратури України.

Тож зараз у владі потрібні фахівці, які будуть діяти не з політичних чи партійних мотивів, а строго за законом. І докази розкрадання мільярдів та незаконних офшорів колишнього керівництва держави мають опинитися в Антикорупційному суді. Це і є головне для ДБР І НАБУ в розслідуванні топкорупції в Україні.

І коротко про учорашнє шоу у музеї. Що ж мало зробити ДБР, аби вивести на чисту воду Порошенка? Якщо вручити повістку, то для цього потрібен був лише один цивільний слідчий.

Якщо справді хотіли розслідувати, а не дискредитувати цю справу, то треба було спокійно задокументувати і картини, і декларації.

Якщо ж спецназ вирішив сходити у музей, то не треба було ламати двері, а просто придбати вхідні квитки!

Треба працювати серйозно! Топкорупція так не документується! Те, що вчора вчинило ДБР, лише дасть підставу адвокатам Порошенка розвалити цю справу у суді.

Нет комментариев