Герус має постати перед судом!


Вимагаю зупинити нищення та обкрадання України!

У минулому році один депутат від СН потайки проштовхнув у парламенті поправку, якою відкрив експорт електроенергії з Росії від компанії, яка знаходиться під санкціями США.

Працюючи на Кремль, він поставив на коліна наші державні енергетичні компанії. Догоджуючи олігарху, він довів до колапсу вугільну та енергетичну галузі України.

З самого початку я відкрито виступав в парламенті проти його антидержавної діяльності. Вимагав реакції від правоохоронних органів.

Як виявилося сьогодні, ця особа збагачується у владі. За інформацією, яка оприлюднена сьогодні, близькі до нього посередники займаються грабунком одразу двох державних компаній -«Київтеплоенерго» та Укрзалізниці. Фірми-прокладки між цими двома держпідприємствами набули близько 321 млн грн (!) тільки за три місяці перепродажу електроенергії від однієї контори до іншої.

А тепер зустрічайте! Це скандально відомий депутат Андрій Герус. І вчора, дізнавшись, що відомості про його корупцію вже гуляють серед народних депутатів під назвою «Золотий ключик», він на випередження побіг до СБУ. Хотілося б думати, що це була явка з повинною.

Якщо СБУ має ще хоча би крихту суб’єктності та об‘єктивності, Служба зобов‘язана взяти усі свідчення Гончаренка та приєднати до розслідування, яке «ініціював» сам Герус.

Я направив депутатські запити та вимагаю від силовиків провести ґрунтовне розслідування усіх фактів топкорупції, які представлені в документах, опублікованих сьогодні. Для розслідування є всі підстави та вони мають усі повноваження.

Герус, засновники прокладок, керівництво Укрзалізниці та міністр інфраструктури Криклій мають постати перед Судом!

Усі документи — на моєму сайті: nalyvaichenko.org/?p=11808

Нет комментариев