Просто пересидіти не вийде




Факти вперта річ… Доведено досвідом багатьох поколінь.

Низка фактів підсумків дій сьогоднішньої української влади доводить, що на відміну від кліпових обіцянок про неминучі зміни в країні, в реаліях ніхто нічого змінювати не збирається.

І, це ми повинні, нарешті, прийняти, як беззаперечний факт.

Ініціатива Зеленського про призначення ставленика олігарха на місце Прем’єра. Дії цього Прем'єра на користь свого олігарха у енергетиці. Неспроможність Уряду під керівництвом протеже олігарха створити дієву Програму виходу країни з економічної та соціальної кризи, в яку ж самі і завели.

Ці, та багато інших фактів, свідчать про те, що випадково обраний президент Зеленський віддав Україну на поталу олігархам.

Його попередник, Порошенко, всю свою президентську каденцію намагався примусити олігархів служити собі, та очолити діючу в державі олігархічно-кланову систему. Не вийшло…

Президент Зеленський всю свою каденцію буде намагатись просто пересідити в зручному кріслі, не вступаючи в конфлікт з олігархами, аби не втратити свій сценічно-електоральний рейтинг, який легко вбивається провідними ТВ каналами, що контролюються декількома олігархами. Не вийде просто пересідити. Бо навіть ті, хто дивиться на діючого президента закоханими очима, через півроку, рік, зрозуміють, що ситуація в країні безкеровано розвивається від поганого до набагато гіршого.

Президент Зеленський нічого змінювати не буде. Бо, не знає, як. Не вміє, Та боїться.
Питання в тому, що нам з цим робити? Бо, некерована ситуація може дійти до точки неповернення.

Нет комментариев