Слабкий Прем’єр




Фрагментарний, еклектичний, не структурований Кабмін, більшість міністрів в якому знаходяться під впливом різних олігархічних груп.

Так, між собою, характеризують діючий Уряд представники нашої власної «еліти».
Так це, чи не так?

Так, якщо згадати попередні версії Програми дій Уряду 2020, жодна з яких так і не була прийнята Радою, та за змістом нагадувала Листа дяді Федора батькам,- «Я живу добре, просто чудово,… а днями, я линяти почав. Так що кошлатість у мене підвищилася…». У відповідності до діаметрально протилежних «побажань» окремих олігархів.

Можливо, не так. Якщо Уряд, під головуванням чинного Прем’єра, перевершить сам себе, та, нарешті, зможе сформулювати Програму соціально-економічного розвитку України, яка виведе нашу країну з тієї штучної кризи, в яку попередній та цей Уряд її і загнав.

Яка ймовірність такого варіанту розвитку подій?

Чесно кажучи, здається не дуже високою. Бо, якщо за 150 днів свого керування виконавчою гілкою держави цей склад міністрів так і не спромігся згенерувати своє бачення виходу з кризи, то навряд чи на це варто сподіватись і надалі.

Тому, варіантів виходу з цього цугцвангу — два,- або змінювати весь цей Уряд на новий, з новим Прем’єром, або писати за діючий Уряд Програму дій на найближчий період, віддавати її для виконання, та сподіватись, що ця, не рідна для них Програма, буде послідовно реалізовуватись.

Як вважаєте, який шлях буде обраний?

Чи, можливо підуть третім варіантом,- і Уряд залишать, і Програму не створять?

Нет комментариев