"Тихий путч" не за горами?




Медведчуку так треба було зустрітись з Путіним, що він пішов на безпрецедентні кроки: 2 тижні жорсткої самоізоляції, вакцинування не тільки себе, але і Марченко, і сина саме російською вакциною… Ну і жорстка санобробка на місці, ймовірно — гляньте на колір і вираз обличчя Медведчука.

Медведчука не бачили з 17 вересня — відтоді в інформаційному просторі, на його телеканалах і в Твіттері з'являлись тільки текстові повідомлення. Тобто, ізоляція для допущення до тіла Путіна дійсно була дуже жорсткою, абсолютною.

Але якщо вдасться дійсно пробити Зеленського і стати постачальником безкоштовної російської вакцини за домовленістю з Путіним, а ближче до виборів особисто привезти ще одну партію звільнених полонених — це того коштуватиме. Медведчук потужно підніме свій рейтинг і закопає рейтинг Зеленського. І в ході місцевих виборів просто і цілком легітимно візьме під контроль до десятка областей.

Це дозволить йому буквально диктувати умови офіційному Києву — Зеленський не ризикне, як належить, протиставити державні ресурси подібному «тихому путчу». А там і до дострокових парламентських, а може і президентських виборів недалеко.

І заради цього всього треба було лише два тижні пересидіти в ізоляції, ширнутись якоюсь бурдою і пройти санобробку? Точно дрібниці!

Нет комментариев