Ідеальний Генералісимус Зеленського


Генералісимус Зеленського має бути корумпований та тупий.

Головнокомандувач ЗСУ Хомчак ідеально відповідає критеріям Зеленського.

У корумпованого ЗЕ-Генералісимуса в пріоритеті бабло, а не звільнення територій від окупантів з РФ. Хомчак забороняє стріляти по ворогу, навіть у відповідь, щоб помститися за зухвале вбивство снайпером РФ старшого солдату 72-ї окремої механізованої бригади В'ячеслава Мінкіна.

ЗЕ-Генералісимус, який краде 4 млн. доларів на постачанні ЗСУ бронєавтобуса «Козак», чи робить закінчений замах на заволодіння 15 млн доларів на закупівлі застарілих чехословацьких САУ «ДАНА» подобається Зеленському з Путіним. Чому? Тому що, якщо ЗСУ не буде стріляти, чи стрілити буде нічим, то виїзний виступ 95 кварталу в бані підмосковної Барвіхи замовлять ще раз.

ЗЕ-Генералісимус має бути тупий. Настільки тупий, щоб його заяви викликали медичне співчуття та повністю відбивали бажання продовжувати аргументовану дискусію.

98 ракет Вільха є у Хомчака — на 8 залпів (!), та цього достатньо, щоб захистити Україну, стверджує ЗЕ-Генералісимус в коментарі Defense Express на запитання, чому на корупцію в ДОЗі гроші є, а не оперативне-тактичне озброєння — немає.

Генералісимуса Хомчака вже варто запрошувати на 112 канал Медведчука. У захисті «Русского миру» від злобних Укрів ЗЕ-Генералісимус здається вже перевершив навіть Надію Савченко, яка колись заявила, що Україні не потрібно протиповітряна оборона, тому що «Київ не бомблять ще».

p.s. «мама любит скорость», а Хомчак нерухомість. Копія листа про виділення чергової квартири ЗЕ-Генералісимусу, якнайкраще описує дух та стан справ в ЗСУ під командуванням Хомчака.



Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

Нет комментариев