Хортинг стає все більш популярним серед юних українців




З 11 по 13 червня у Кирилівці, на мальовничому узбережжі Азовського моря, було по-справжньому гаряче та вирували спортивні емоції. Адже саме тут проходив чемпіонат України з хортингу серед молоді, юнаків та молодших юнаків.



Цей, фактично, перший чемпіонат України після тривалої перерви у зв’язку з локдауном зібрав близько 500 юних учасників з усіх регіонів України.



Вже традиційно змагання відбувалися у розділах: двобій, форма, показовий виступ та сутичка і були надзвичайно видовищними та емоційно насиченими.

За підсумками чемпіонатів було визначено переможців:

У командному заліку чемпіонату України серед усіх вікових категорій:
1 місце – команда Черкаської обл.
2 місце – команда м.Києва
3 місце — команда Запорізької обл.

У командному заліку чемпіонату України серед студентів від 16 до 21 року:
1місце – команда м.Києва
2 місце – команда Запорізької обл.
3 місце – команда Чернігівської обл.



Переможці були відзначені кубками та грамотами, а також грошовою винагородою від спонсорів змагань

Зазначу, що це традиційні змагання, які ми вже третій рік поспіль проводимо на узбережжі Азовського моря. Цього року вперше змагання проводяться у статусі чемпіонату України. Приємно відзначити збільшення кількості учасників. Це свідчення, що інтерес до хортингу серед юних українців зростає. Попри тривалий карантин та вимушену перерву в тренувальному процесі юні спортсмени продемонстрували непогану підготовку та гідний результат.

Чемпіонат України з хортингу серед дорослих заплановано на листопад. А молодіжні змагання – чудова можливість відібрати найкращих спортсменів для участі у дорослому чемпіонаті.

Нет комментариев