Про перспективи розвитку хортингу



Визначили перспективи розвитку хортингу на наступний рік
Днями провели Генеральну асамблею Української федерації хортингу (УФХ), де обговориои підсумки роботи минулого року та визначили завдання на наступний рік.
Зокрема, обговорювалися питання відновлення змагань після локдауну, а також підготовки до чемпіонатів України та Європи, які відбудуться наприкінці поточного та на початку наступного років.
Особисто мені приємно відзначити певні здобутки у розвиткові хортингу за різними напрямками. Це стосується, насамперед, систематизації нашої діяльності у ключових питаннях – документообігу, інформатизації, діджиталізації, пошуку спонсорів, підвищення якості змагань. Розроблено та презентовано форму національної збірної команди України. Це стало можливим завдяки титульному спонсору нашої федерації компанії Fitofan.com
Активно працювали та продовжуємо роботу щодо популяризації нашої діяльності з метою залучення якомога більше українців, особливо, молоді до занять хортингом.
Основні пріоритети на наступний рік: продовження роботи над залученням спонсорів та підготовка до чемпіонату Європи з хортингу, який відбудеться у березні 2022 року на Київщині.
Під час асамблеї ми оголосили про про об’єднання під егідою УФХ з федераціями поліцейського хортингу України та військово-спортивного хортингу України. Вважаю, це дуже важливим кроком. Адже саме консенсус з партнерами: всеукраїнськими федераціями щодо подальшого розвитку хортингу саме в структурі УФХ відкриває нові можливості розвитку нашого виду спорту. Ми об’єднані саме цією спільною метою. Для цього маємо синхронізувати зусилля на ключових наших пріоритетах. Переконаний: разом розвивати вид спорту – завжди корисніше та ефективніше. І це обов’язково дасть результати вже у найближчому майбутньому!

Нет комментариев