Оприлюднено список "п’ятої колони" Кремля у Франції: що відомо. Частина 2


27. Крістель Нейнт (Christelle Neant). Незаконно прибула на окуповані російськими військами території Донбасу в травні 2016 року і розпочала свою активну журналістську діяльність у "Інформаційному агентстві DONi PRESS". Відіграє роль модератора численних інформаційних продуктів антиукраїнської спрямованості. Співробітник прес-служби «МГБ ДНР». Участь у «виборах» в «ЛДНР» в 2018 році в якості «міжнародного спостерігача».

30. Лоран Брайард,  журналіст, письменник. Співробітник міжнародного інформаційного агентства «DONi». Відіграє роль модератора численних інформаційних продуктів антиукраїнської спрямованості.  Без узгодження з українською стороною перебував на території окупованих Луганської і Донецької областей.

31. Жак Клостерманн ( (Jacques Clostermann), президент об’єднання «Моя країна Франція». Візит у січні 2016 року на територію окупованих районів Донецької області без згоди української влади.

32.Жозі-Жан Буске, адвокат. Президент асоціації правозахисників Франції. Візит у січні 2016 року (11 до 15 січня 2016) на територію окупованих районів Донецької області без згоди української влади.

33.Філіп Міро, колишній журналіст Le Figaro, а нині директор з досліджень IRIS. Візит  на територію окупованих районів Донецької області без згоди української влади.

34. Аксель Перссон (Persson Aksel ), генеральний секретар профспілки працівників залізниці м. Трапп. Візит у серпні 2016 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.

35. Метью Джеан Марі Боллє Реддат(Reddat Metyu Dzhean Mari Bolle), голова профспілки працівників залізниці Версаля. Візит у серпні 2016 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.

36. Анжелік Мейер (Angelique Meyer), громадянка Франції.  Візит у листопаді 2016 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  Член жюрі IV «міжнародного» фестивалю-конкурсу зі спортивного бального танцю STAR DANCE.

37. Кирило Васюк. Багаторазовий чемпіон різних міжнародних танцювальних турнірів, в т.ч. International Professional Rising Star. До осені 2017 представляв Францію в парі з Анжелік Мейер (Angelique Meyer)  Візит у листопаді 2016 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  Член жюрі IV «міжнародного» фестивалю-конкурсу зі спортивного бального танцю STAR DANCE.

38. Серж Блаш ( Blashe Serge), голова Ради з культури міста Шанос-Кюрсон. Візит у березні 2017 та жовтні 2019 року  на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  

39. Серж Фернандез, голова «Асоціації друзів Луганська» міста Рош-ля-Мольєр. Візит у  березні 2017 та жовтні 2019 року  на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  Збір  гуманітарної допомоги на території Франції для потреб «ЛНР».

40. Ерве Фреснон ( (Herve Freycenon), директор муніципального музичного центру міста  Рош-ля-Мольєр (передмістя побратима Луганська Сент-Етьєна). Візит з 15 по 18 жовтня  2019 року в окупований Луганськ без згоди української влади.  Як представник французької делегації підписав договір про співпрацю між вузом «ЛНР» (  Луганською академією культури і мистецтв (ЛДАКМ) імені Михайла Матусовського) і Музичним муніципальним центром Рош-ля-Мольєр.

41. Дідьє Рішар(Rishar Dide), заступник мера міста  Рош-ля-Мольєр з питань культури і молоді. Візит з 15 по 18 жовтня 2019 року в окупований Луганськ без згоди української влади. Як представник французької делегації підписав договір про співпрацю між вузом «ЛНР» (  Луганською академією культури і мистецтв (ЛДАКМ) імені Михайла Матусовського) і Музичним муніципальним центром Рош-ля-Мольєр.

42. Еммануель Шрайбер, громадянин Франції. Візит у листопаді 2019 року  на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  23 та 24 листопада 2019 приймав участь у VI відкритому фестивалі поезії та авторської пісні" Муза Новоросії ".

43. П’єр Кларк, волонтер. .  Збір  гуманітарної допомоги на території Франції для потреб «ЛНР».

44. Франсуа Грумель Жакіно,  доктор наук з сучасної історії і міжнародних відносин.  Член товариства «Схід Франції в солідарність Донбасу». Візит у лютому 2017 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади. Раніше з візитами без згоди української влади перебував в  анексованому Криму та окупованому Донецьку.

45. Фабріс Сорлін ( Sorlin Fabris), лідер організації «Судний день». Член аналітичного центру «Катехон», пов’язаного з російським бізнесменом Костянтином Малофєєвим. За інформацією ЗМІ, організація займається збором коштів на території Франціх для потреб «Л/ДНР».Функціонер так званого "інтеграційного комітету" «Росія-Донбас».

Ці матеріали будуть надані РНБО для вирішеня питання про впровадження санкцій щодо організаторів та учасників виборів до російських органів влади на території  анексованого Криму та окупованих районів Луганської і Донецької областей.

Не протидіяти цій антиукраїнській вакханалії російських «агентів впливу» – грати на боці ворога, основним завданням якого є зрив інтеграційних процесів України в європейські економічні та політичні структури. 

Далі буде... 
  • 0

Нет комментариев