На Луганщині ЗСУ завдали нищівних ударів по тиловій інфраструктурі окупантів


На Луганщині ЗСУ завдали нищівних ударів по тиловій інфраструктурі окупантів, порушивши цим систему логістичного забезпечення росіян на тимчасово зайнятих територіях. Ударів завдали по базах накопичення та місцях зосередження російських окупаційних військ.

Зокрема, ЗСУ завдали артилерійських ударів по місцях накопичення та зберігання важкої бронетехніки. А також ствольної артилерії в окупованих місті Первомайськ і с. Калинове Луганської області.

Нагадаю, 11 березня аналітичний відділ ГІ «Права Справа» повідомив про те, що на Луганщині зафіксована передислокація важкої техніки, особового складу та ствольної артилерії ворога поблизу контрольованого ЗСУ міста Сіверськодонецьк.

Зокрема, повідомлялося, що техніка рашистів сконцентрована на території індустріального технікуму – це колишнє ПТУ №31, вул. Потьомкіна, 39. Гуртожиток технікуму використовується як казарма для особового складу 6-го полку 2-го армійського корпусу та відповідно штурмових загонів збройних сил РФ.

Крім того, на території Первомайська зафіксовано накопичення важкої бронетехніки, ствольної артилерії калібром більше 152 мм на території шахтоуправління – вул. Переїзна, 9.

Також на території селища Калинове, поблизу окупованого Первомайська на Луганщині, відбувається накопичення підрозділів 2-го армійського корпусу. І відповідно зафіксовано розвантаження боєкомплекту в будівлі колишнього радгоспу з красномовною назвою «Росія».

Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» звертав увагу керівництва українських спецслужб, ЗСУ на необхідність використання цієї оперативної інформації. Зокрема, шляхом завдання превентивних ударів у місцях накопичення важкої бронетехніки та ствольної артилерії ворога.

Ішлося про те, що територія окупованого Первомайська використовується як логістична база для подальшого пересування в бік контрольованих ЗСУ Сіверськодонецька, Лисичанська та Рубіжного.

А вже 12 березня інформаційні ресурси терористів з окупованих районів Луганщини повідомили, що «київські силовики обстріляли зі 122-мм артилерійських гармат селище міського типу Калинове та місто Первомайськ».

Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» наразі уточнює інформацію щодо кількості знищеної ворожої техніки й особового сладу.

За оперативною інформацією з місця подій, ідеться про знищення логістичних баз окупантів і численні втрати серед особового складу. Зокрема, у Центральній клінічній лікарні міста Первомайськ не вистачає ліжок для поранених окупантів. Їх транспортують у лікувальні заклади м. Стаханов.

Варто зазначити, що наразі місцевими джерелами ГІ «Права Справа» фіксуються непоодинокі випадки використання ворогом цивільної інфраструктури для обладнання вогневих позицій, розміщення озброєння та військової техніки.

Луганщина – це Україна!

Слава Україні!
  • 0

Нет комментариев