Недільні пазли


Парадокси путлеризму: найнадійніше місце, де Медведчук, Бойко, Рабинович, Мураєв, Погребинський та решта гоп-компанії можуть сховатися від гніву путлера та його «новачка», — це СІЗО СБУ.

Андрій Піонтковський: "У бункері почалося неминуче. Генерал-полковник ФСБ Бесіда кинут в катівню в Лефортово і вже дає свідчення, як він разом із Медведчуком, Бойком, Рабіновичем, Мураєвим, Погребинським розпилював мільйони доларів, виділених на 5 колону. Завтра прийдуть за армійськими генералами."

У армійських генералів, на відміну від гебешних, щоб не стати крайніми, є всі ресурси одним сміливим демаршем кардинально змінити ситуацію на свою користь, а зрештою — на користь країни і всього світу.
Якщо є воля.
Якщо…

Двоходове розведення.
За даними ЦБ РФ, у «дорогих роzіян» на руках перебуває $90 млрд.
Путлеру дуже потрібна валюта «дорогих роzіян».
Спочатку ЦБ малює долар по 70 руб, а в зв'язку зі зростанням цін, безробіттям, затримкою зарплати багато хто буде змушений піти в обмінник і віддати свої долари за безцінь — жерти якось треба.
Без лоха і життя погане.

На Московії кажуть, що їм санкції байдужі.
Минуло півтора місяці, а вершкове масло в лавках вже тільки в спецтарі, щоб спритні росіяни не спіонерували випадково.

Подивимося, як там заспівають ще через півтора місяці, до літа, коли заощадження закінчиться, безробіття стане масовим, а ЦБ РФ викупить у «дорогих росіян» їх 90 млрд доларів із матраців по 60-70 рублів за долар.

Потім ще за три місяці, до осені, коли банки почнуть масово конфісковувати квартири за борги та виганяти надвір.

Потім ще за три, до зими, третю хвилю, яка перекриє дві попередні, почнеться масовий голод, розгул банд та інші принади війни всіх проти всіх.
Запам'ятайте цей пост, мої масі.

Туреччина створює спеціальну авіакомпанію, яка возитиме лише спеціальних туристів із спеціальної країни до спеціальних відгороджених зон спеціального відпочинку.
Це тільки їхній привілей і лише за дуже великі гроші. Турки генії маркетингу.
Вгадайте із трьох разів: що це за спеціальна країна така?


Нет комментариев