Псевдореферендуми на окупованих територіях мають подвійне дно



Як виявилось, псевдореферендуми на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей мають подвійне дно. Крім формального приєднання цих територій до руського міру на меті ще й подальші кроки щодо оголошення на них примусової «мобілізації».

Путіну катастрофічно не вистачає гарматного м'яса і це один з виходів, у зв'язку з тим, що в ДНР/ЛНР вже майже весь мобілізаційний запас вичерпано, включно з каліками, інвалідами, наркоманами і розумово відсталими, які можуть стріляти з автомата прикладом вперед, але при цьому, як правило — самі по собі. Саме тому, ФСБ РФ планує кинути «мобілізованих» українців на найгарячіші ділянки фронту на штурм позицій ЗСУ під контролем загороджувальних загонів тих же кадирівців. Фактично це спроба знищити Україну руками самих же українців, але за для перемоги росіян, у цій війні.

Як діє цей механізм — для проведення «референдумів» завчасно збираються особисті дані мешканців тимчасово окупованих територій, начебто для отримання «гуманітарної допомоги» або соціальних виплат. В день «голосування» співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців.

Отже, всім мешканцям окупованих територій треба знати цю формулу і ні під яким соусом не надавати свої особисті данні, бо тоді, це призведе до проведення псевдореферендуму навіть без їх участі, але з їх даними, з подальшим залученням до війська орди, в якості гарматного м'яса для української артилерії.

Шануйтесь брати і не втрачайте пильність. Куди краще виїхати з окупованих територій та піти в ЗСУ чи ТРО…
  • 0

Нет комментариев