Джон Кірбі: кремлівських рашистів треба нагнути




Джон Кірбі, координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки при Білому Домі, заявив, що час для проведення мирного діалогу між рашистською московією та Україною ще не настав.

Логіка тут цілком прозора: США не для того вкладають чималі кошти у перемогу України, щоби рашистів так просто відпустити у вільне плавання. Кремль повинен виснажити свій ресурс настільки, щоби перестати представляти значну загрозу в найближчому майбутньому. Так, залишається ядерна зброя (або її фантом, що цілком імовірно). Але в іншому військовий ресурс Кремля повинен бути витрачений настільки, щоби було б неможливо відновити його в будь-які прийнятні терміни ледь живою рашистською військовою індустрією.

А все це означатиме лише одне: коли настане час переговорів про новий глобальний світовий порядок, в їхньому проведенні московія не братиме участі. Метою будь-якої війни є переговори, а надто велике число учасників створюватиме деякі невизначеності. А також чимало й недоцільних компромісів. Отож необхідно на підготовчому етапі виключити із процесу максимальну кількість потенційних учасників та вирішувати важливі проблеми у вузькому колі.

Дивно, що такі очевидні речі виявилися недоступними для кремлівської камарильї. Якби путін і вся його шайка були бодай трохи адекватними, вони б не пішли на авантюру в 2014 та 2022 роках. Але кремлівці виявилися політичними нездарами. І своєю вродженою нездарністю путін і його камарилья таки радують усіх своїх «партнерів», які чудово розуміють всю ницість та убогість рашистського керівництва.

Нет комментариев