Кацапи зійшли на пси




Поки Україна оснащується за останнім словом військової техніки завдяки західним партнерам, пропагандони кремля з гордістю демонструють зброю сталінських часів. Так, 28 червня військовий кореспондент Алєксандр Сладков показав роботу гаубиці Д-20 – так званої «кувалди сталіна» – на передовій неподалік тимчасово окупованого населеного пункту Попасна. Такі гаубиці в СРСР востаннє виготовляли орієнтовно у 1950-х роках.

Під час демонстрації «кувалди сталіна» кремлівський пропагандон Сладков кілька разів поскаржився на запах пороху, який залітав йому в рот. У відповідь терористи так званої ДНР пояснили йому, що це є запах перемоги.

Артилеристи хизувались: «На полі бою танцює радянська артилерія, а все решта – лайно". Під терміном «лайно» маються на увазі, мабуть, реактивні системи залпового вогню HIMARS із дальністю бою понад 80 кілометрів (дальність рашистських гаубиць Д-20 не перевищує 17,5 км). Українська армія вже використовує системи залпового вогню HIMARS для бомбардувань Донбасу.

Характерно, що у березні 2022 року пропагандони «Рашистської газети» знущалися з української армії, яка застосувала гаубиці Д-20. «Кувалди сталіна» кремлівські пропагандони називалися відверто застарілими та неефективними, а їх застосування артилеристами ЗСУ, на думку рашистів, відбувалося «не від хорошого життя, а через суттєві втрати ВСУ в особовому складі та техніці».

Кремлівські пропагандони, в такий спосіб, вносять ще більше протиріч у мілітаристську браваду Кремля. А питання, від якого життя донбаські орки пишаються зброєю сталінських часів, так і залишилось без логічної відповіді. Так само нещрозуміло, як ці орки вибирають ціль. Схоже, що вони стріляють аби-куди.


Нет комментариев