Путін "підставив" і принизив китайців




Президент Росії Путін, не змігши швидко захопити Україну, сильно підставив китайців, які були впевнені у слабкості українців та силі Путіна. Виявляється, все було навпаки. Виявилося, що можливо українці не вміють будувати, створювати справедливу, комфортну для себе державу без жадібних олігархів, демагогів та корупціонерів, але воювати за Україну вони дуже добре вміють. Весь світ переконався у цьому.

Безстрашна лідерка Конгресу США Ненсі Пелосі, незважаючи на істерію Москви та Пекіна та глибоке обурення китайців, успішно приземлилася Але тепер китайцям треба було не ображатися на американців, а думати, коли Китай підштовхнув Путіна воювати з Україною, показати світу слабкість США і розпад Заходу. Російська агресія збудила США і розбудила сонну Європу.

Виявляється, смілива американська конгресвумен Пелосі кинула виклик Пекіну і показала межі можливостей Китаю, який тепер порівнюють не з США, а зі зганьбленою путінською Росією. І в цьому всьому винен президент РФ Путін, який не зміг підкорити Україну, але який натякнув світу, що за ним Китай. А тепер союзник Кремля Пекін не знає, як швидко окупувати Тайвань, який буде чинити опір так само люто, як і Україна.

Китай так і не зміг зупинити показовий візит Пелосі до Тайваню, а Пекін не наважився на удар, адекватний для приниження, помсти по Америці. Всі погрози Пекіна були виражені словами. Тепер навколо Тайваню почне формуватися азійське НАТО, або власний «антикитайський Рамштайн» — країни, які на противагу Пекіну будуть готові допомогти США у обороні Тайваню.

Тепер виявляється, що вся Центральна і Південна Азія, залежна і залякана Китаєм, відчула, що Пекін тепер не готовий кинути виклик Америці, яка не пробачить напад Пекіна на Тайвань, як і не пробачила зрадниць в Україні Багато чого в світ став ясним.

Ненсі Пелосі — молодець, а Вашингтон показав класну гру Пекіну та Москві. Тому США та Китаю доведеться не воювати, а домовлятися на основі інтересів та перспектив Росії, що піде на користь і Україні.

Нет комментариев