Не залишаймо цю війну нашим дітям та онукам: ми маємо перемогти московитів і відбудувати Україну з руїн




Зараз важко знайти на нашій планеті місце, де б не знали слово «Україна» і де б не знали кольори нашого прапору.

За останні кілька років більш освічені та заможні українці почали подорожувати світом, почали посилати своїх дітей на навчання за кордон. Україна швидко змінюється, і у більшості випадків на краще. ( На гірше змінюється наша мова, яка не встигнувши відірватись від російської починає ставати україно-англійською. І більшість членів суспільства змагаються у вправності вжити якомога більше англійських слів у своїй мові. Це явище стало хворобою українців).

Я завжди трохи заздрила північно-американцям, європейцям, ізраїльтянам у тому, що вони, подорожуючи світами, поводяться скрізь впевнено, тому що вони усвідомлюють, що кожної хвилини, кожної секунди вони знаходяться під захистом своєї держави, що у випадку якоїсь біди, непорозуміння консули, робітники посольств одразу прийдуть їм на допомогу.

І не тільки це. Громадяни тих країн, куди приїжджають північно-американці чи європейці, шанобливо ставляться до чужинців, так як знають, що спроби зробити зло цим чужинцям будуть покарані: за кожним північно-американцем, за кожним ізраїльтянимом, європейцем стоять потужні збройні сили, які пильнують за тим, щоб з їхніми підопічними нічого не сталось.

Українці, на жаль, подорожуючи світами, не відчувають такої сили за плечами. На жаль, українців могли десь і принизити і нешанобливо поставитись. І не тільки за кордоном.

Останніми місяцями більшість українців за кордоном відчули значні зміни у ставленні до себе. Мужність наших вояків, їхня сміливість, самоорганізація українців у захисті України здивувала, викликала повагу і захоплення.

Відомі закордонні артисти, спортсмени, інтелектуали, політики поспішили підтримати українців у їхній боротьбі. Це надзвичайно надихає і окрилює українців. Але якщо ми не переможемо, досить швидко гарне ставлення до українців у світі зникне. Світ буде реагувати на все нові та нові проблеми, які завжди з'являються.

На жаль, кінця війни ще не видно. Наша армія потребує ще багато наших зусиль.
І якщо ми хочемо, щоб у майбутньому за нашими плечами, за плечами наших дітей стояла потужна держава, яка буде пильно слідкувати за тим, щоб у жодній країні світу жодного українця ніхто не принизив, ставився до українців шанобливо, щоб нікому не прийшло в голову нападати на могутню Україну, сьогодні нам треба допомогти нашим ЗСУ.

Якщо ми зараз не переможемо, страшно уявити, що чекає на Україну.

В Іспанії з ініціативи Романа Зозулі, за підтримки відомих українських футболістів, Андрія Ярмоленка, Олександра Зінченка, Євгенія Коноплянки, Романа Яремчука, Василя Кравця, за підтримки Українського Посольства у Королівстві Іспанії запущено проект «Футбольний Байрактар» для збору засобів для придбання Байрактару.

Просимо приєднатись до збору коштів усіх українців, які живуть за кордоном. Кожен з нас може відмовитися від однієї вечері у ресторані, від нової пари взуття чи джинсів заради того, щоб Україна перемогла нашого одвічного ворога росію і доєдналася до сильних держав світу. Не залишаймо цю війну нашим дітям та онукам. Ми маємо перемогти московитів і відбудувати Україну з руїн. Багато народів до нас пройшли через руїни та розруху і зараз є сильними світу. Ми також маємо стати сильними. Гуртуймося щільніше і разом до перемоги!

Пожертви приймаються тут:

www.aucu.es/bayraktar

Нет комментариев