Справа життя або Про реінкарнацію


— Ви помрете у велике свято.
— У яке, у яке свято!?
— Коли помрете, тоді й буде найбільше свято.


Все ж таки, головна справа його життя, абсолютний підсумок його воістину титанічних зусиль, йому вдалося круто розгорнути в різні боки два народи і розвести їх, швидше за все, назавжди.

Народ України тепер розгорнутий на Захід: на шляху до ЄС та НАТО.
У нас попереду невимовні труднощі, але зроблено головне: від елементарної боротьби за національне виживання, від необхідності знову і знову доводити, що ми взагалі є в природі, з власною культурою та історією, ми нарешті стали політичною нацією, коли лояльність до країни та українській ідеї важливіше за походження по крові.
Ми перестали бути етносом і стали суспільством — можливо, так само недосконалим, як будь-яке інше, як сусідні поляки чи чехи, але європейським, а не євразійським незрозуміло чим.

Натомість свій народ Путін повів іншим шляхом, вказав йому іншу дорогу життя — у даунгрейд. У цьому нескінченному даунгрейді у самоізоляції цей народ славитиме імператора, протиставить себе всьому світу і як казку згадуватиме свої золоті часи, коли росіяни писали великі книги і мріяли про польоти в космос.

Про реінкарнацію
Сьогодні день народження одразу двох переконаних нацистів, військових злочинців, відповідальних за загибель величезної кількості людей.
Другий — Генріх Гіммлер.

Гіммлер очолював німецьку поліцію та міністерство внутрішніх справ. У його віданні знаходилися всі зовнішні та внутрішні сили поліції та безпеки, у тому числі Гестапо.

За підтримки Гітлера, Гіммлер організував айнзацгрупи — ескадрони смерті, які здійснювали масові вбивства цивільних осіб на окупованих територіях Східної Європи та СРСР. Як відповідальний за функціонування концтаборів, Гіммлер віддав накази про знищення близько 6 мільйонів євреїв, від 200 до 500 тисяч циган та мільйонів інших в'язнів. Загальна кількість знищених режимом людей становить від 11 до 14 мільйонів.

Протягом усього життя Гіммлер виявляв інтерес до окультизму. Спираючись на німецький неоязичницький наратив і рух Фелькіше, він мотивував расову політику нацистів і вніс езотеричні практики у вжиток бійців СС.

Чи не звідси захоплення Путіна шаманізмом?


Нет комментариев