Хворе тіло чекіста


Ракетний терор України потрібен Путіну не для того, щоб помститися за руйнування-наругу символу російської безпеки та могутності — Кримського мосту. Це справді страшний удар по путінській Росії. І Путін це чудово розуміє та намагається приховати. Масований ракетний обстріл критичної інфраструктури України потрібен Путіну для того, щоб втягнути мляву, пасивну Росію у свою війну з Україною.

У Кремлі вже зрозуміли, що з одного боку російсько-українська війна програна, а з іншого боку, війна непопулярна і тяжка для населення Росії. Тому для втягування населення Путін розгорнув масову мобілізацію пасивного і заляканого населення Росії. І чим більше трун приїде з України до Росії, тим довше Путін правитиме в Росії, а винні будуть українці, які захищають свої землі. Це стара практика всіх збанкрутілих диктаторів і царів.

Адже Путін чудово розуміє, що Україна не злякається, не здасться і не піде на зрадницькі переговори, а захищатиметься і жорстко мститиметься. А значить, населення прикордонних, прифронтових областей Росії страждатиме, що й потрібно для Путіна. Страждання росіян — це їжа для путінської пропаганди. А якщо й цього виявиться мало, то Путін (ФСБ) легко імітує диверсію українців у глибині Росії, щоб відволікти увагу від себе та нацькувати населення на Україну, як він підривав будинки в Москві. Тож ця зима в Росії буде дуже важкою.

Чекіст ніколи не стане політиком – це головна помилка Кремля, яка дозволить Заходу та Китаю «масувати» хворе тіло Росії, натискаючи на її «голову» — Путіна. Дрібний чекіст і великий мільярдер Путін – це системна суперечність Росії та Заходу. Тому Путін завжди залишається дрібним чекістом і ніколи не стане великим політиком, тим більше в критичний час для Росії.

Якщо навіть геніальний та наївний Маск явно не політик, а тим більше не політик не дрібний чекіст Путін зі своїми жахливими комплексами неповноцінностями та старечими страхами. Росії не пощастило.
А нам?

Нет комментариев