В Кремлі пришвидшують мобілізацію "мокрими штанями"




Кремль підключив Москву до нагнітання панічних настроїв (розраховує, що по мокрих штанях легше мобілізація піде?): в мерії почали запасатись на випадок ракетної атаки. Але для 5 з 6 москвичів води і продуктів не передбачено.
==
В Росії (ймовірно, з подачі Кремля — мотиватор такий «лапай іржаву каску і тріснуту бєрданку та воюй до останнього, все одно здохнеш») активно заговорили, а коли ж саме очікувати ракетних ударів по Москві. І «від якого саме з ворогів» — ну, так, вибір в них тепер широкий.

Поширюють «дані від анонімних джерел в уряді/ в мерії», що в Москві активно готують бомбосховища, роблять запаси води й продуктів — але їх апріорі вистачить не на всіх. Тільки на мільйони 2 з наявних 13 офіційних (очевидно, тільки на чиновників і їхні родини, якщо їм не вдасться втекти). «А в армії вам сухпай по-любому дадуть, тому радійте повісткам».

Також поширюються чутки про підготовку перенесення столиці з Москви до Ярославля (250 км від Москви), Казані (700 км) чи Єкатєрінбурґа (1400 км). Пишуть, що вже активно вивозять державну документацію і архіви з Бєлґорода.

Навряд вони серйозно очікують, що Європа, НАТО і Україна вкурвляться погрозами Путіна до такої міри, що рвонуть атакувати Росію не надійно і назавжди санкціями, обмеженнями, ізоляцією і тоді демонтажем, а банально ракетами. Пробують використати залякування в якості «надихаючого копняка для цивільних, щоб не чинили спротиву мобілізації»?


Нет комментариев