Угоди і компроміси з Кремлем нереальні




Угоди і компроміси з Кремлем нереальні. «Нам треба зробити так, щоб Україна змушена була відправити зараз ще 10-15 мільйонів біженців до Європи. І на Україні взагалі нікого крім армії не лишиться», — в Соловйова в неділю оприлюднили реальні цілі Росії.
==
В неділю в ефірі в Соловйова їхній політолог Сергій Міхєєв, коментуючи удари по українській інфраструктурі, закликав до геноциду і масової депортації українців з України: "… То, что делаем сейчас [щодо руйнації критичної інфраструктури України — О.Г.] – недостаточно. Надо больше – вообще все, что обрушает и дезорганизует жизнь украинского государства. Если бы этим людям некуда было выехать, это была бы гуманитарная катастрофа.… Давайте с американцами заключим гуманитарную сделку: пусть они пришлют сюда 100 пароходов — и будем из Одессы вывозить туда, вперёд-туту на Америку и привет!… Надо сделать так, чтобы Украина была вынуждена отправить еще 10-15 миллионов беженцев в Европу".
==
Якийсь дикунський «бенкет під час чуми»: вони вже всі розуміють, що на них очікує трибунал, тож вже не соромляться і публічно зізнаються в реальних намірах — звільнити Україну від українців.

Для нас тут нічого нового: вони саме цим всі 300 років окупації займались. Частину українців вивозили в Сибір (Зауралля, на Камчатку, в Казахстан — не принципово), частину — витісняли в Європу і Америку-Канаду.
Але союзникам таке публічне зізнання корисне для узгодження їхньої картини світу зі страшними реаліями. Так, мета Росії дійсно позбутись українців в будь-який спосіб. Не «демілітаризувати територію вздовж кордонів». Не «убезпечити кордони РФ». Навіть не прирости територіями. А конкретно щоб українців в Україні не лишилось.
Практика показала, що коли подібні заяви озвучують десь в Соловйова чи Скабєєвої, за кілька тижнів це ж озвучує і офіційний Кремль — в особі котрогось Мєдвєдєва чи Володіна з Матвієнко.
На цю позицію мають зважати союзники, коли оцінюють перспективи угод, компромісів, просто тимчасових домовленостей з Росією. Все, що Кремль виставляє в якості вимог і пунктів обговорення, по факту просто белетристика для зайняття часу союзників (бо Україна серйозно пропозиції Кремля не сприймає, вже досвідчена).

Коли реальні цілі — знищення українців і України, які тут можуть бути компроміси і угоди?

Нет комментариев