Іспанська бабуся мені на вушко сказала


Я вже писала про те, що з часу початку другої фази війни в лікарні, де я працюю, майже всі висловили і висловлюють мені як українці, підтримку, захоплення українцями і бажають швидкого закінчення війни.
Єдиний раз один хворий, а він був громадянином Болгарії і був дуже схожим на турка, агресивно поставився до мене і щось там промурмотів проти України.

А недавно одна бабуся сказала мені, що на одному з військових заводів неподалік нашого міста почали виробляти більше зброї, і виробляють її саме для України.

Треба сказати, що в моїй провінції є два підприємства, які випускають зброю, вірніше раніше виробляли. Але вже багато років ті фабрики мають дуже жалісний вигляд: світ не потребував багато зброї, цехи позакривали, життя в них навіть не жевріло. І ось тепер фабрика почала збільшувати виробництво зброї.

Напевно, у бабусі хтось з рідних працює на фабриці і розповів вдома про виробництво зброї для України. Бабуся військову таємницю розповіла мені, я розказую вам. Але, Чшшшш, не розказуйте більше нікому

Нет комментариев