Різдвяні новини з Іспанії




Дивилась тільки що іспанські Evronews. Там розповіли про те, що з 2017 року таксисти Мадриду започаткували одну акцію: возити літніх людей мадридськими вулицями, щоб вони помилувались різдвяною ілюмінацією. Того року тільки 20 таксистів погодились втратити заробіток протягом кількох годин, щоб порадувати стареньких. Цього року в Мадриді зголосилися 200 таксистів для дарування радості літнім людям. І також до акції долучились ще 12 іспанських міст.

На жаль, це є загальнолюдська тенднція любити дітей, милуватись молодими обличчями, а старість нікому не цікава, багатьох лякає. Саме тому люди з такою наполегливістю, я б сказала, з релігійним екстазом, ходять до спортзалів і до виснаження роблять там вправи, щоб якомога далі відсунути той час, коли вони стануть такими, що їх назвуть старими.

Саме тому, що іспанські таксисти вирішили подарувати саме літнім людям приємні відчуття, дали зрозуміти цим людям, які вже давно не мають можливості гуляти, коли темно, які вже втратили своїх супутників життя і життєвий простір яких замкнутий межами власної квартири, це привернуло мою увагу.

Нет комментариев