Нещасний Орбан




Прем'єр-міністр Угорщини Орбан знову зганьбився. Нещодавно був скандал із шарфиком, на якому було нанесено карту великої Угорщини часів Австро-угорської імперії, що змусило здригнутися, напружитися всіх сусідів Угорщини. Тепер ця безглузда заява про Україну, що страждає від агресії Росії.

Останнім часом усі його міжнародні заяви закінчуються скандалом. Що не зробиш, щоби сподобатися Путіну. Для президента Росії Путіна дуже важливо показати світові, що у нього є союзники і друзі-реваншисти і диктатори (Лукашенко, Орбан, іранські мулли). 

Так, нещодавно Орбан заявив, що російсько-українська війна швидко припиниться, якщо США перестануть допомагати українському народові у боротьбі з російськими окупантами.

Путін дуже задоволений – хоч хтось у Європі його розуміє та співчуває. 

Бідна Угорщина, вона з 2010 року страждає від авторитарно-мафіозного стилю управління Орбана, який таємно вважає, що він є інкарнацією фашистського адмірала Хорті. Насправді пухкий місцевий диктатор, вічний прем'єр-міністр Віктор Орбан страшенно боїться путінської мафії більше, ніж засудження угорського народу, який давно втомився від нього, але не знає, як його позбутися.

А завтра МЗС Угорщини пояснюватиме ЄС, США та Україні, що антиукраїнську та антиамериканську заяву Орбана неправильно зрозуміли. 

Нет комментариев