Чому українська дівчина Бонда полюбляє грати росіянок, а онука Чарлі Чапліна вступилася за росіян в кіно?


Нещодавно відбулася прем’єра абсолютно непоказного та сіренького серіалу під назвою «Держзрада». Це історія про те як зустріч зі старою знайомою російською шпигункою перекреслює світле майбутнє співробітника МІ-6… І це кіно могло би так і залишитися абсолютно непомітним, якби не дві актриси, які зіграли в ньому головні ролі.



Перша – Уна Чаплін, онука легендарного кіноактора Чарлі Чапліна.

Актриса під час знімання фільму стала на захист росіян, яких показали як антигероїв. «Я так втомилася від того, що росіяни – погані хлопці. Навіть не можу описати. Може, нарешті, хтось придумає кращий стереотип, з яким можна було б працювати», — сказала актриса в інтерв'ю Independent.

На додаток, онука Чарлі Чапліна закликала зупинити "ідеологічну війну з Росією". «Буде здорово, коли ідеологічна війна, яку ми ведемо з Росією, залишиться в минулому», — додала Уна.

Серйозно? Здається, на тлі нинішніх подій краще було б мовчати, просто мовчати. А взагалі пані Уні треба б було самій зняти якийсь блокбастер, де в буквальному сенсі росіян зобразити янголами. Чому б ні? Чи зняти байопік про путіна. Ну або взяти під руку Стівена Сігала та й поїхати на екскурсію до Москви… Але краще в Бучу…



Друга – актриса Ольга Куриленко. Як усім відомо вона родом з України, а саме з Бердянська, який нині окупований росіянами!!!

І ось в чому річ… Наша співвітчизниця на початку війни закликала допомогти дітям-сиротам з України. Щось ще говорила жалісливе. Але глобальної підтримки видно не було, та й Ольга була надто стриманою і не засудила агресора. До того, вона відзначилася досить дивними висловлюваннями, опублікованими на її сторінці в Instagram.


Ось наприклад: «Я не можу перестати думати про те, що переживає народ України. Таке горе. Такий жах. Я глибоко шкодую про те, що відбувається, і мої думки з вами всіма (мой родной язык русский так как я с восточной Украины, простите, если перевод с ошибками».

Начитавшись критики у свій бік, акторка констатувала: «Кожного разу, коли я пишу про війну в Україні, у коментарях це стає війною. Я не хочу, щоб моя сторінка була місцем ненависті і не допущу цього. Не забувайте, що я керую своєю сторінкою. Обережно: я заблокую кожного, хто висловить неповагу до мене чи інших. Для протоколу: я ненавиджу політику і ніколи не буду в ній брати участь. Проте я люблю людей. Я сумую через постійні смерті тисяч, які не просили цієї війни. Звідки б вони не були! Моє повідомлення не за чи проти когось. Моє послання полягає в тому, щоб виявити співчуття до невинних людей, які гинуть. І, так, чи це люди Донбасу, чи за його межами, я теж через них сумую. Я не приймаю політичні сторони. Я на боці невинних людей, з якої б країни вони не були. І це моє право займати цю позицію. І ні, я нічого не можу зробити, як опублікувати слова підтримки. Більш нічого. Я не політик (я б не хотіла бути ним). Ця війна в їхніх руках, і жодні наші «протести» їх не зупинять. Тільки вони можуть це зупинити. Тож ось слова підтримки. Не любите слова підтримки? Не заходьте на цю сторінку та відпишіться. Або я сама вас заблокую».

Якось дивно. Ну дуже дивно. Після 24 лютого позиція «за мир у всьому світі», здається, в принципі не має права на існування. Та й узагалі як можна відмежовуватися від визнання агресора, коли він вторгся у твою Батьківщину? Тим більше було окуповано твоє рідне місто? Місто, в якому минуло твоє дитинство? А ти як публічна персона можеш вести війну на своєму фронті… Можеш, але не бажаєш приймати чийсь бік. Бо не можна ображати росію? Чи як?

До речі з початку повномасштабної війни багато голлівудських суперстарів висловили свою підтримку Україні та категорично засудили агресора – росію. Їх було так багато, що навіть перелічити важко. А дехто навіть наважився приїхати до нас в цей надскладний час. Ну ви пам’ятаєте. У нас були Анджеліна Джолі, Джессіка Честейн, Бен Стіллер, Лієв Шрайбер, Шон Пенн просто прописався у нас… Але в цьому списку не було Ольги Куриленко. Певно, що і не буде.

Поміж тим, акторка не вперше відзначається дивними заявами. Так два роки тому вона оскандалилася, заявивши, що не є українкою.

Дивна заява Куриленко послідувала після публікації фото, на якому син зірки Олександр Макс Гораціо розфарбовував червоною фарбою п'ятикутні зірки на картонній конструкції у формі танка. «Happy Victory in Europe Day! А для наших із завтрашнім Днем Перемоги!» — актриса підписала знімок.



Пост розкритикували й Куриленко випалила: «…Національність визначається по крові, правда? Так от я не 100% українка. А тест ДНК показав, що української крові в мені немає взагалі. Сорі, мені взагалі-то все одно. Але тест так показав. Я сама здивувалася".

Але повернемося до серіалу «Держзрада». Так от в ньому Ольга Куриленко грає російську шпигунку… Так російську. Але ж, як ми вже зрозуміли, вона поза політикою. Та й знімання проходили давно, хоча ж війна з росією триває з 2014 року!

Та й це ще не все. Нещодавно Куриленко зіграла в ще одному дешевому бойовичку під назвою «Сильна спека». Так от в ньому вона грає…. Агентку КДБ! Що ж це за любов така до росіянок? В Голлівуді настільки погані справи, що Ользі інших ролей вже не пропонують?

З одного боку сумно, а з іншого… У світі є безліч крутих акторів, які нас підтримують і будуть це робити. Акторів, які не бояться висловлювати свою позицію і не ховаються за антиполітичною рожевою ширмою. І ми завжди будемо їм вдячні!

Нет комментариев