Медведєв як цап-відбувайло




Колишній президент Росії Медведєв і господар ЧВК «Вагнер» рецидивіст Пригожин – це два публічних і скороспілих «кандидати» в президенти Росії.

За планом Путіна, завдання будь-кого з них якось вивести російські війська з України і підписати ганебне перемир'я з Україною замість Путіна. Ні Дюмін, ні син Патрушева не пробачать йому такої підстави. Здається, Захід також схиляється до цього плану.

Але Путін у цій небезпечній спецоперації, яка рятує його владу і престиж, звичайно, вибере собі у тимчасові та одноразові наступники колишнього президента Росії Медведєва, згодного на це ганебну роль і подальші знущання з нього.

А ось доля Пригожина наразі не визначена. Путін досяг свого — військові ненавидять зека Пригожина, а велика російська бюрократія стривожена зухвалою спробою господаря ПВК «Вагнер» швидко захопити владу в Санкт-Петербурзі та загальноросійські ЗМІ.

Істеблішмент Росії починає підозрювати, те, що не вийшло у Путіна в Україні — СВО та бліцкриг як спосіб швидкого захоплення України, тепер буде активно використано всередині Росії.

Путін явно розпочав спеціальну політичну операцію всередині Росії з метою стрімкого перерозподілу влади та бізнес-ресурсів (бліцкриг) країни на користь свого нового вірного йому оточення.

Для Путіна продовження провальної війни з Україною та фашизації російського суспільства (репресії, закручування гайок та мілітаризації економіки та суспільства) це лише спосіб здійснення сталінської перебудови у 21 столітті та збереження своєї авторитарної влади ще на десять років.

Але для цього йому треба навісити на когось іншого, наприклад, на Медведєва, відповідальність за провалену війну з Україною. А потім звинуватити його в зраді та ганьбі, і «в ударі в спину». В історії так було вже неодноразово.

Нет комментариев