Остання заява Мєдвєдєва - класика психіатрії: коли найстрашніші погрози по факту означають "СОС!"




Дмітрій Мєдвєдєв сьогодні знов завів шарманку з ядерним шантажем Європи і НАТО. Але цікавий контекст.

Мєдвєдєв послався на спільну позицію світових лідерів в Давосі «Для досягнення миру Росія повинна зазнати поразки». І визнав, що завтра на саміті в Рамштайні буде узгоджено нову тактику і стратегію ЗСУ, а також узгоджено нові поставки Україні «важкого озброєння і ударних систем».

Отже, розмірковування про «наслідки ПРОГРАШУ» тут читаються буквально: кремлівська алко/геронтократія по 11-х місяцях війни визнала неминучу поразку Росії. Фактично, це був «СОС!» Мєдвєдєва (і не тільки його): «НАТО, не допусти, щоб нас прибрали в процесі поразки — інакше ми встигнемо бахнути по комусь ядерною ракетою».

Дійсно, тепер ядерний шантаж став особистим моментом для російської верхівки: вони точно знають, що на них після поразки чекає мінімум трибунал, максимум — утилізація на замовлення ображених російських еліт. І сподіваються, що НАТО допоможе їм вижити і втриматись — хоча би щоб було кому контролювати «червону кнопку».

Дарма сподіваються. Бо зараз в Росії сотні представників політичної і економічної еліти, що будуть значно поступливіші в питанні денуклеаризації і при тому не мають за собою такого шлейфу військових злочинів.



Нет комментариев