Антикорупційна політика фактично вона стає нашим внутрішнім фронтом




Зеленський фактично підтвердив, що набирає обертів актикорупційна політика. Фактично вона стає нашим внутрішнім фронтом.

Ще восени минулого року я прогнозував, що це питання стане актуальним якраз в першій половині 2023 року, коли вилізуть деякі нариви.

Оскільки перший страх війни минув, а деякі посадовці-чиновники дуже скучили за корупційними заробітками.

Важко тут говорити щось про моральний бік корупції під час нинішнього стану, але позитивний нюанс полягає у тому, що війна формує категоричну непоступливість проявам топ-корупції, оскільки кидає тінь на міцну легітимність влади, викликає зневіру громадян у діях правлячої влади і роздратовує бійців сил оборони України.

Крім того, за повідомленням журналістів, найближчий час відбудуться кадрові перестановки в Кабміні. Це окрема розмова, оскільки діяльність деяких урядовців викликає величезну кількість питань. Щодо ефективності менеджменту в умовах воєнного стану.

Найбільше претензій до міністра палива та енергетики Германа Галущенко, також під питанням міністр спорту Вадим Гутцайт та міністр з питань стратегічних галузей промисловості Павло Рябікін.

З'явилась інформація, що нардепи, зі свого боку, хотіли б змінити міністра освіти та міністра з питань ветеранів.

Нет комментариев