Не може і не буде ніяких моральних перепон в антикорупційній санації, в яку входить наша держава




Тут дехто почав захищати «бажання» в.о. голови податкової інспекції мадам Оксани Датій. Начебто, це так принизливо обговорювати приватні бажання «нещасної» жіночки, яка має на них право.

По-перше, вважаю обговорення матеріальної зажерливості цієї конкретної чиновниці-сибаритки абсолютно доречним і справедливим. З огляду на морально-репутаційну відповідальність, яку мають нести чиновники через нерозуміння пріоритету моральних чеснот над матеріальною ницістю. Стать тут абсолютно ні до чого.

По-друге, сам факт складання таких примітивних особистих егоїстичних бажань на папірцях дуже промовисто говорить про рівень духовності, коло інтересів, мрій та світогляд даної особи. Це дно. Якщо ця людина так мислить — то як вона керувала важливою державною установою?

По-третє, зверніть увагу — її мрії легко збувались, що говорить про «хлібне місце» і корупційний клондайк. Порівняно з мріями бійців ЗСУ, волонтерів, простих людей, які потерпають від війни, втрати близьких.

При обшуку у Датій знайшли 15 тисяч доларів, 530 тисяч грн., 2,2 тис. євро, дорогі прикраси, 2 авто вартістю 150 тисяч доларів, три квартири в Києві загальною вартістю 1 млн. доларів, будинок поблизу столиці.

Не може і не буде ніяких моральних перепон в антикорупційній санації, в яку входить наша держава.

І таке бюрократичне сміття як ця чиновниця — має відправитися на справедливий осуд. Як мінімум. Правовий бік теми — то вже до суду.



Нет комментариев