Українська держава - це не лише рафінований офіціоз, крокодилячі сльози на парадах і конференції з чистоти української мови


Перед тим як закипати, подумайте над тим, чи ініціатори нагородження ескортниці Ксюши Манекен (Оксани Волощук) нагородою ГУР не розуміли про емоційний шторм та не запланували це прогнозоване випаровування гніву?

А якщо за змістом події, то, думаю, вам очевидно, що повії, ескортниці, причому не лише жінки, завжди використовувались спецслужбою в якості можливості для отримання потрібної інформації та здійснення активних заходів.

Абсолютно не цікаво, що конкретно ця дівчина говорила там колись про Крим чи українську мову. Головне — вона юзається зараз в інтересах України.

Бо Українська держава — це не лише рафінований офіціоз, крокодилячі сльози на парадах і конференції з чистоти української мови. Це, передусім, важка робота, іноді суперечливого і нелінійного характеру. Хтось це робить інтелектом, хтось тілом.

Такі люди — це інструмент, товар, засіб. Якщо йде на користь держави — значить так треба! А роздуми про те, навіщо так паплюжити нагороди — залиште для зустрічей зі своїми психотерапевтами, якщо є гроші їх оплатити.

Нет комментариев