Технологічна гонка набирає обертів




Технологічна гонка набирає обертів. Коли ви ще сповна не насолодились ChatGPT (GPT-3,5) — вже треба звикати до нової моделі штучного інтелекту — GPT-4.

GPT-4 буде в декілька сотень разів потужніший за свого попередника та зможе працювати з візуальним контентом, не просто його аналізуючи, але й створюючи нові фото та відео.

Головна відмінність – GPT-4 є мультимодальним і може сприймати зображення як вхідні дані. Тобто, відтепер чат-бот не просто читає текст але й аналізує зображення.

Тобто, ви можете завантажити йому документ з текстом і фотографіями, діаграмами або скріншотами і GPT-4 зможе їх проаналізувати та дати відповіді на даних, що складаються не лише з тексту.

GPT-4 здатний обробляти понад 25 тисяч слів тексту, що дозволяє використовувати його для створення довгих текстів, розгорнутих розмов, а також для пошуку та аналізу документів.

GPT-4, як і попередня модель, не має знань про події після вересня 2021 року. Також в компанії додають, що штучний інтелект не вчиться на власному досвіді.

Нет комментариев