А потім їх вважатимуть "хорошими русскімі"...


Депутат-єдинорос (з фракції партії влади) однієї з їхніх регіональних "Ґосдум" Сєрґєй Захаров ще влітку звалив від проблем в Росії до Німеччини — і звідтам безпечно критикував «СВО». Його вже встигли тихо викинути з фракції, а тепер він і повноваження депутата склав — «хоча не збирався цього робити дочасно».
==
Вони просто валять звідтам. Напаскудили — і валять. До нормального життя, до нормальних людей.

Жодної думки про обов'язок почистити за собою, виправити те, що напаскудили в Росії. Знести режим, який самі привели до влади і десятиліттями підтримували — поки це не зачіпало їх комфорту.

А потім їх вважатимуть «хорошими русскімі». Фактично, за те, що вчасно звалили і вирішили не ризикувати далі своїм комфортом.

І так — вони щиро казатимуть, як оцей Захаров: «Мені не соромно дивитись ранками в дзеркало». Не соромно за те, що привів до влади Путіна. Що провадив політику злочинця. Що утверджував владу маніяка. Не соромно, що пальцем не поворухнув, щоб припинити масові вбивства, окупацію, викрадення людей (а міг би, якби захотів і якби вважав за потрібне хоч якось протистояти злочинам, стати таким собі «пермським Шиндлером» — організувати вивезення за кордон викрадених українців, хоча би дітей-сиріт).



Нет комментариев