Що трапилося сьогодні у нічному небі Києва?


Були не просто збиті ракети, але ще був збитий і розмазаний білою кашею по чистій скатертині черговий кремлівський міф.

Начебто незбивні «гіперзвукові» «Кинджали», якими так хвалився Путін і мультиплікатори «Союзмультфільму», виявилися, м'яко кажучи, не незбивними.
Лопнув і цей міф.

За словами Путіна, «Кинджал», що не збивається, став практично новою релігією, основою російської «духовності», символом «величі», гарантією безкарності терору. У своїх посланнях Федеральним зборам він неодноразово натхненно заливав про «абсолютну незбивність, невразливість і нещадність» «Кинджала», який ставить на коліна весь світ.

Коли ППО ЗСУ збили перший «Кинджал», був потрібен тиждень, щоб це офіційно визнали всі в усьому світі.
Сьогодні вночі над Києвом збили цілих шість «Кинджалів» просто на моїх очах, і це вже ніхто не заперечує.
Було б більше «Кинджалів» у небі над Києвом, переконаний, збили б більше.
«Кинджальний» терор, який був основним інструментом кремлівських терористів, розсипався на дрібні уламки сьогодні вночі над Києвом.

«Кинджал» для пітерського пацана в Кремлі був таким собі «подовжувачем члена», як і палаци, супер-яхти, сотні мільярдів доларів на секретних рахунках по всьому світу.
Але, як відомо, шкіркою член не подовшаєш.
Так само вийшло і з «Кинджалом».

Слава ЗСУ!

PS. "Компонент Patriot, який отримав пошкодження 16 травня під час ракетної атаки на Київ, вже відремонтовано і знову повністю в робочому стані", — повідомила речник Пентагону Сабріна Сінгх на брифінгу у Вашингтоні.
Уламки «Кинджала» розбили скло та пошкодили акумулятор.
Ось така путня, малята.



19.05.2023: П'ятнична новина.
Адміністрація Джо Байдена після багатомісячних роздумів дала добро на постачання Києву бойової авіації, яка стоїть на озброєнні країн НАТО.

Як повідомляє CNN із посиланням на джерела у Білому домі, США сигналізували європейським союзникам, що дозволять їм експортувати в Україну винищувачі F-16 американського виробництва.

Вже чотири країни Євросоюзу, а також Норвегія приватно дали зрозуміти, що готові надати ці літаки ЗСУ, які вже отримали далекобійні ракети «повітря-земля» і сучасні західні засоби ППО класу «повітря-повітря».

За даними британського Міжнародного інституту стратегічних досліджень (IISS), Бельгія, Великобританія, Данія та Нідерланди здатні надати щонайменше 125 винищувачів F-16 у повній бойовій готовності. У Норвегії минулого року також з'явилася деяка кількість вільних F-16 (їх число не повідомлялося), які вона замінила на сучасніші F-35 і тепер готова поділитись ними з Києвом.

"Українські пілоти вразили Пентагон. Зараз вже встановлено, що підготовку пілотів для F-16 можна здійснити за 4 місяці, що значно менше ніж 18 місяців, які раніше приймалися в уявленнях американських експертів", — Yahoo News.

«Рубай їх, хлопці!»©



Нет комментариев