Енергійна недоеліта


У 90-ті роки, коли все було дозволено і можливо, у підземних переходах майбутні політики та депутати дешево купували собі кірочки будь-яких університетів і ніхто не звертав на це уваги. Через 20 років, набравшись досвіду, вони почали купувати собі кірочки докторів та кандидатів наук у вчених радах вузів.

Інша половина честолюбних молодих людей та авантюристів пішла іншим шляхом. Ця група кар'єрних молодих політиків і менеджерів показували довідки про закінчення Оксфорда, американських університетів, курсів менеджменту в США. Або демонстрували побіжне знання англійської мови та любов до західної культури — знання географії лондонських пабів та західної естради. І та й інша група роблять фантастичні кар'єри у Верховній Раді та Кабміні.

Що робити тепер українській урядовій бюрократії? Спиратися на майбутніх ветеранів війни або на честолюбних і жадібних молодих «західних» чи «патріотичних» фальсифікованих менеджерів та політиків, які корумпуються швидше", ніж вони отримають першу величезну зарплату…

Нет комментариев