Гойдалка


Путін у п'ятницю, 2 червня, провів щотижневу нараду Ради безпеки — першу з моменту нальоту безпілотників на Москву, на якій попередив про загрозу режиму в Росії.

«Недоброзичливці» докладають зусиль для того, щоб «розгойдати ситуацію всередині Російської Федерації», заявив Путін, звертаючись до 12 постійних членів Ради безпеки, серед яких керівники всіх силових структур (Міноборони, МВС, ФСБ, Служба зовнішньої розвідки), голови обох палат парламенту, а також глава МЗС Сергій Лавров, вічно п'яний колишній президент Дмитро Медведєв та секретар Ради Микола Патрушев.

Зусилля з «розгойдування», за словами Путіна, останнім часом були активізовані, у зв'язку з чим Рада безпеки має зайнятися питаннями «забезпечення безпеки Росії», у тому числі «безпеки внутрішньополітичної».

«Ми з вами повинні зробити все для того, щоб за жодних обставин не дозволити їм цього зробити», — сказав Путін, після чого надав слово голові ФСБ Олександру Бортникову та голові МВС Володимиру Колокольцеву. Обидва виступили доповідачами на засіданні Ради безпеки.

Про погрози внутрішньої стабільності в Росії Путін заявив 30 травня — у день, коли українські дрони вперше долетіли до Москви, потрапивши до трьох житлових будинків. Щонайменше десять БПЛА було збито в Підмосков'ї, зокрема поблизу резиденції самого Путіна в Ново-Огарьово, а також неподалік рублівських особняків російських правлячих шахраїв.

Зважаючи на все, попереду у ресурсної федерації справжні «гойдалки» з голодом і громадянською війною, якщо сам пахан цим перейнявся.

Тим часом гойдалка спостерігається і в індексі світових цін, складений продовольчим агентством ООН, котрий оновив у травні дворічний мінімум на тлі різкого падіння цін на олії, зернові та молочні продукти, що компенсувало зростання вартості цукру та м'яса.

Індекс цін Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), який відстежує продовольчі товари, які найбільше торгуються на світовому ринку, у травні склав 124,3 пункту порівняно переглянутими 127,7 пункту місяцем раніше, повідомило агентство в п'ятницю.

Травневий показник — найнижчий з квітня 2021 року — означає, що загальний індекс впав на 22% нижче за історичний максимум, досягнутий у березні 2022 року.

Як правило, перед війнами ціни на продукти харчування у світі зростають.
Якщо ціни пішли на спад, то війна скоро закінчиться.

PS. Злі язики подейкують, що з Шебекіно на Білгородщині втекли всі поліцейські, влади в місті ніякої немає, населення мародерує, грабуючи квартири сусідів, що поїхали, бензину немає, потяги всі скасували.
Евакуйованих розміщувати нема де.
Якщо влада ресурсної федерації не може забезпечити нормальну евакуацію 30-тисячного Шебекіно, то як вона евакуюватиме 300-тисячний Білгород?
А багатомільйонну Москву?

PPS. Порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих: Білгородський губернатор закликав мешканців прикордонних районів ресурсної федерації евакуюватись самостійно.
Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков попросив мешканців населених пунктів біля кордону з Україною залишити свої будинки:
«Прохання, всі населені пункти, особливо Шебекінський округ, які зазнають обстрілів, повинні прислухатися до позиції влади та залишити свої будинки для збереження найголовнішого — свого життя та життя своїх близьких».

У Шебекіно, наприклад, немає електрики, води та стільникового зв'язку.
Ситуацією скористалися мародери, які почали грабувати магазини, спорожнілі будинки та квартири тих, хто виїхав.

Було оголошено, що частина жителів уже евакуювалася до пунктів тимчасового розміщення, а кілька сотень дітей було вивезено на відпочинок у Вороніж, Ярославль, Калугу та Пензенську область, але, як з'ясувалося, їхня евакуація виявилася платною — по 3000 рублів за дитину.
Економіка має бути економною, а путіноміка – путіномною.
І чому я не здивований?

Ви сміятиметеся, але на Московії знайшли вирішення проблем із ППО: чергувати на дахах будинків для боротьби з безпілотниками запропонували пенсіонерам.
Остання надія…
«Друга армія світу» менш як за півтора роки пройшла «славний» шлях від «Києва за три дні» до пенсіонерів — основи ППО.
Ура, товариші!



Нет комментариев