Перед вибухом на Каховській ГЕС влада Росії дозволила не розслідувати аварії на небезпечних об'єктах


За тиждень до підриву греблі Каховської ГЕС у Херсонській області уряд Росії дозволив не розслідувати аварії на небезпечних об'єктах, що виникли під час «воєнних дій» та терактів.
Відповідну ухвалу за підписом прем'єра Михайла Мішустіна було опубліковано на офіційному порталі правової інформації 30 травня. Документ набув чинності 31 травня.
«До 1 січня 2028 року технічне розслідування аварій на небезпечних виробничих об'єктах та аварій гідротехнічних споруд, що сталися внаслідок військових дій, диверсій та терористичних актів, не проводиться», — йдеться у постанові.

Зовсім не спалилися, як та лисиця в курнику, у якої вся морда була в пуху.

"Що стосується Каховської ГЕС, військове командування завчасно передбачало ворожі дії, в тому числі і дії щодо підриву Каховської ГЕС. Є відповідні розрахунки, які відомі військовому командуванню щодо шкоди, яка може настати внаслідок розливу води. Зараз відповідним командуванням на цьому напрямку вживаються заходи в першу чергу щодо безпеки цивільного населення спільно з керівниками державної влади на місцях. Щодо перешкоджання нашим наступальним діям, військове командування повністю враховувало й такі ворожі підступні дії, і відповідно воно не має зашкодити нашому наступу на тих напрямках, де може бути розлив води", – повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Під куполом цирку: замість іноземних економістів на ПМЕФ виступлять Олександр Дугін та пранкери Вован та Лексус.
Санкт-Петербурзький міжнародний економічний форум 2023 року залишиться практично без іноземних гостей. Як зазначає The Bell, участь у форумі підтвердили делегації з Алжиру, Монголії та Аргентини, країною-гостем цього року оголошено Об'єднані Арабські Емірати. Однак у частині дискусій, присвячених міжнародним відносинам, не заявлено жодного іноземного спікера.
Іноземці не поспішають реєструватися на форум, розповів федеральний чиновник, «причому, не про представників Заходу — на них якраз ніхто не розраховує, але навіть представників країн БРІКС, прямо скажемо, небагато».
Замість іноземних економістів перед гостями ПМЕФ виступлять вітчизняні путінські пропагандисти. Так, у рамках обговорення майбутнього Росії до 2040 року виступить «філософ та ідеолог» «Російського світу» Олександр Дугін.
Пранкери Вован та Лексус братимуть участь у сесії про боротьбу з фейками під назвою: «Які блогери потрібні країні 2023 року?».
Божевільний Дугін і два пранкери; яка економіка, такі й спікери.
Які ще гості вам потрібні?

Заголовок: "Шойгу домовився з Пригожиним про обмін військовополоненими".
Таких ПВК, як «Вагнер» Пригожина, зараз на ресурсній федерації лише офіційно оголошених тридцять три.
Ось ці тридцять три «богатирі» на чолі з дядьком Чорномором і розділять на частини тушку Московії.
Мій прогноз восьмирічної давності повністю реалізується на наших очах.
Амінь.



У результаті підриву роzzіянами Каховської ГЕС вони також затопили свою власну першу лінію оборони на лівому березі.
"Дебіли, бля...



Нет комментариев