У Боярці відбувся грандіозний кінопоказ


Віталій Воробйов, голова партійного осередку "Європейської Солідарності" Боярської громади ТрО Медіа, команда "ЄС" Боярської ТГ та МБФ «Допомога народу України» (директор фонду Долгова Наталія) «розкачали» Боярку грандіозним показом документального фільму з циклу «Готові до спротиву» (про 114-у бригаду ТрО Збройних Сил України).





Показ відвідало понад 200 мешканців Боярської громади, а також депутати ОТГ, члени виконкомів, громадські активісти та військові.

На захід завітали й почесні гості — народний депутат України Мустафа Джемілєв, який особисто привітав художнього керівника проєкту Ахтема Сеітаблаєва і співорганізатора заходу Віталія Воробйова з дебютним кінопоказом, та керівник Секретаріату Партії "Європейська Солідарність", депутатка Київської обласної ради Алла Шкуро.





Протягом години глядачі дивилися фільм зі сльозами на очах і глибоким зануренням в події, які відбувалися на екрані. А після буквально розірвали зал оплесками.

Історичний для Боярської громади публічний кінопоказ завершився проникливим вокальним виступом офіцера служби зв'язків з громадськістю командування Сил ТрО Андрія Ковтуна з піснею «Гей, Соколи».


Нет комментариев